20% off ss18 swims with code: BAYU20

Instagram

Perhiasan perhiasan
aku wanita emas perhiasan apik ing alam lan kudu ditangani lan disimpen kanthi teliti.

Mangga gunakake ati-ati nalika nglamar kosmetik lan minyak wangi, lan supaya ora kena kontak karo bahan kimia rumah tangga.
Sajrone wektu, residine sing dikumpulake bisa nyebabake logam katon katon sithik lan mbuwang watu.

Kanggo ngresiki aku wanita emas perhiasan, sampeyan bisa nggunakake sikat sikat alus nganggo sabun entheng.

Iki mbiyantu nalika ngresiki perhiasan sampeyan.

Cuci kringen kanthi banyu seger.

Simpen nalika garing.

Tentrem atiku lan sampeyan bakal tresna banget marang aku.

X